Referees van MGJ staan klaar voor het nieuwe seizoen

De afgelopen maanden hebben de referees van MGJ niet stil gezeten. Zo mogen we het blijde nieuws verkondigen dat Anke Bleys bezig is met het behalen van haar nationaal scheidsrechtersdiploma. Ze treedt hiermee in de voetsporen van Kim Karnas, Bart Cleuren en Edwig Lamberechts. Ze is reeds met glans geslaagd voor het theoretische luik van de opleiding. Ook enkele praktische proeven zagen er al veelbelovend uit. We wensen haar alle succes toe met de laatste praktische proeven!

Verder slaagde in juni Edwig Lamberechts tijdens de World Open in Pozan (Polen) voor het examen van internationale scheidsrechter. Van de Belgische delegatie slaagde naast Edwig ook Karin Thijs (Wapper) en Ronny van Assche (Spinakker).  Dit toont nog maar eens het hoge niveau van onze Belgische scheidsrechters. Bovendien heeft Edwig ineens de finale van de BC3 mogen scheidsrechteren. Een proficiat aan al deze scheidsrechters.